Geopolitical Research Institute.-Border Security/illegal immigration

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Το Παρακράτος της Τουρκίας σε πλήρη επίθεση στη Θράκη μας !



Θράκη: Μήνυση τουρκόφρονα κατά του εκδότη του Αντιφωνητή
Είναι ήδη καταγεγραμμένη η ύπαρξη του τουρκικού παρακράτους που έχει εγκαθιδρύσει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και το οποίο λειτουργεί σε ένα άτυπο καθεστώς κυριαρχίας 
επί των Ελλήνων μουσουλμάνων της ακριτικής περιοχής της Θράκης. Η καταγραφή των έργων αυτού του παρακράτους γίνεται συστηματικά από μία μερίδα του διαδικτυακού –κυρίως- χώρου και από ανθρώπους που όχι μόνο δεν διστάζουν και ούτε φοβούνται τους παρακρατικούς μηχανισμούς που έχουν εξαπλωθεί στην περιοχή, αλλά χτυπούν ανελέητα και ξεγυμνώνουν τον ρόλο της Άγκυρας μέσα στην Ελληνική επικράτεια.

Ένας τέτοιος χώρος «αντίστασης», κατά των τουρκικών δραστηριοτήτων στην Θράκη, είναι και ο γνωστός «Αντιφωνητής» που έχει γίνει το κόκκινο πανί για τον τούρκο πρόξενο (μην ξεχνάμε την πρόσφατη λεπτομερέστατη δημοσίευση για την απόπειρα τρομοκράτησης του ιμάμη του Σώστη Ροδόπης) και τα ανθυποπρακτορίδια της Άγκυρας, που νιώθουν πως ακόμη και οι ελάχιστες πατριωτικές Ελληνικές φωνές είναι ικανές να καταστρέψουν την πολύχρονη προσπάθειά τους για αναδιάταξη των ισορροπιών στην Θράκη.

Πριν από λίγο καιρό, ο Κώστας Καραΐσκος συνοδευόμενος από μέλη του «Αντιφωνητή» παρέδωσε στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (για την ακρίβεια άφησε στην είσοδο, επειδή δεν του άνοιγαν) μία πινακίδα που «δώρισε» ο προηγούμενος τούρκος πρόξενος και η οποία αφορούσε τους πρώτους «μάρτυρες» τούρκους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην κατάληψη της Θράκης…! Η πινακίδα, σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του κ. Καραΐσκου, είχε σταλεί μέσα σε φάκελο από άγνωστο, στα γραφεία του Αντιφωνητή, οι άνθρωποι του οποίου την επέστρεψαν στον «δωρητή», δηλαδή στο τουρκικό προξενείο.

Αυτή η ενέργεια του Κώστα Καραΐσκου θεωρήθηκε ως μη νόμιμη από τον τουρκόφρονα που παριστάνει τον πρόεδρο του νομικά ανύπαρκτου «ιδρύματος διατήρησης» του τεκκέ της Ρούσσας, ο οποίος και κατέθεσε μήνυση κατά του Κώστα Καραΐσκου, ως υπεύθυνου αποκαθήλωσης και καταστροφής της συγκεκριμένης (εμετικής και άκρως προκλητικής) επιγραφής.

Φυσικά, η συγκεκριμένη μήνυση είναι μία κατάθεση – απόδειξη πίστης στο τουρκικό προξενείο εκ μέρους του μηνυτή, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου σε μία καταφανή (αν και γελοία) απόπειρα τρομοκράτησης του Κώστα Καραΐσκου, του Αντιφωνητή και όλων των κατοίκων της Θράκης που έντυπα, διαδικτυακά αλλά και έμπρακτα σε κάθε αφορμή, κατακεραυνώνουν τις ενέργειες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και των ανθρώπων του.

Επειδή νομικά όχι μόνο είναι αστήρικτη η μήνυση («απορούμε» που βρίσκουν λεφτά για γελοιότητες μέσα στην οικονομική κρίση), αλλά θεωρούμε πάρα πολύ πιθανό να αντιστραφούν οι ρόλοι αμέσως μετά την κατάπτωση των αίολων επιχειρημάτων του τουρκόφρονα μηνυτή.
Άραγε, ο ίδιος έχει αναλογισθεί πως μπορεί να μηνυθεί για διχαστική προπαγάνδα αλλά και για ψευδή καταμήνυση, για απόπειρα τρομοκράτησης αλλά και φίμωσης του Τύπου;
Έχει αναλογισθεί ο μηνυτής του Κώστα Καραΐσκου πως ανοίγει για τον ίδιο –και το τουρκικό προξενείο- το «κουτί της Πανδώρας», το οποίο τους επιφυλάσσει πικρές εκπλήξεις;

Προφανώς, επειδή η σκέψη του μηνυτή είναι κάτι περισσότερο από ρηχή και προφανέστατα επειδή θα γίνει απόπειρα εκμετάλλευσης του «γεγονότος» από την πλευρά της Άγκυρας, η οποία θα πιέσει για να ασκηθεί πίεση εκ μέρους της φοβικής κυβέρνησης των Αθηνών σε Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται στην τουρκική προπαγάνδα και γενικότερη τουρκική πολιτική που ασκείται στην Θράκη, εμείς θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα προς την Αθήνα:
Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να κάνετε μία καλή αρχή για επανάκαμψη του Ελληνικού κράτους στην Θράκη. Εάν δεν το κάνετε, θα επιβεβαιώσετε όλα τα αρνητικά που μέχρι τώρα σας έχουν αποδοθεί και καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι πολύ σύντομα θα κηρυχτείτε οι πολιτικοί –στο σύνολό σας- ως ανεπιθύμητα πρόσωπα στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου