Geopolitical Research Institute.-Border Security/illegal immigration

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Ισραηλινές πυραυλικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας



Τουλάχιστον επτά πύραυλοι έπληξαν στόχους στη Λωρίδα της Γάζας.
Τρία παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά από τους βομβαρδισμούς τεσσάρων κτιρίων που πραγματοποίησαν χθες το βράδυ ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη στη Λωρίδα της Γάζας που κυβερνάται από την Χαμάς.
Ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος ανέφερε σήμερα στο Τελ Αβίβ ότι οι βομβαρδισμοί έγιναν σε αντίποινα για τις εκτοξεύσεις ρουκετών από Παλαιστίνιους ενόπλους από την Γάζα προς το νότιο Ισραήλ χθες Πέμπτη.
Οπως διευκρίνισε,στόχος των αεροπορικών επιθέσεων ήταν χώρος κατασκευής όπλων στη Πόλη της Γάζας και στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας,καθώς και δύο αποθήκες που χρησιμοποιούν ένοπλοι για να φυλάσσουν ρουκέτες στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν μαχητικά αεροσκάφη F-16 να πετούν πάνω από τον παραθαλάσσιο θύλακο και μία σειρά διαδοχικών εκρήξεων γύρω στα μεσάνυκτα.
Σε ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού αναφέρεται ότι τον Μάρτιο εκτοξεύθηκαν εναντίον του Ισραήλ από την Λωρίδα της Γάζας περίπου 20 ρουκέτες και βλήματα όλμων και σκοτώθηκε ένας εργάτης από την Ταϊλάνδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου