Geopolitical Research Institute.-Border Security/illegal immigration

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Τούρκικη απόβαση στη χώρα μας: Αυξάνονται τα τουριστικά δρομολόγια

Τούρκικη απόβαση στη χώρα μας: Αυξάνονται τα τουριστικά δρομολόγια
Ολοένα και περισσότερα είναι τα δρομολόγια για Αθήνα...
Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Atlasjet ξεκίνησε πτήσεις 6 φορές την εβδομάδα από την Κωνσταντινούπολη για Μύκονο, ενώ άλλη τουρκική εταιρεία, η Borajet, πετά δύο φορές την εβδομάδα, πάλι από την Πόλη για το «νησί των ανέμων».
Όπως δηλώνει η εκπρόσωπος του μεγαλύτερου πρακτορείου ταξιδίων της Τουρκίας, σε κυριακάτικη εφημερίδα, τους τελευταίους μήνες η δουλειά έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Όπως λέει σε σχέση με το 2012 η αύξηση που καταγράφεται στις αφίξεις των Τούρκων τουριστών μόνο στη Μύκονο, ξεπερνά το 50%.
«Αυτή τη στιγμή το νησί είναι γεμάτο από Τούρκους ενώ σε άλλες εποχές γέμιζε από Ιταλούς» αναφέρει.
Το συγκεκριμένο πρακτορείο, ενώ πέρυσι σε όλη την τουριστική περίοδο είχε φέρει οργανωμένα 320 Τούρκους τουρίστες, μόνο στη Μύκονο μέχρι και την 1η Ιουλίου θα έχει φέρει στο νησί 600 Τούρκους και η σεζόν θα κλείσει με χιλιάδες.
Πολλοί είναι όμως και οι Τούρκοι που επιλέγουν να επισκεφτούν τα ελληνικά νησιά με κρουαζιερόπλοια.
Εντυπωσιακή είναι όμως και η αλλαγή των αεροπορικών συνδέσεων Αθήνας - Κωνσταντινούπολης. Ενώ μέχρι το 1999 υπήρχαν δύο μόλις πτήσεις την ημέρα, μία της Ολυμπιακής Αεροπορίας και μία των τουρκικών αερογραμμών, σήμερα οι δύο πόλεις συνδέονται καθημερινά με 8 πτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου