Geopolitical Research Institute.-Border Security/illegal immigration

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Δεν Ξεχνώ.Προσκυνώ την χάρη σου Λαέ μου



















Αυτές οι δύο γιγαντιαίες μορφές του αγώνα μας θα είναι πάντα ένας λαμπρότατος φάρος για τις γενεές όλων των εποχών που μας έρχονται. Ακόμη να ανακαλύψουμε το βάθος και την έκτασητης ψυχής τους.

Ακόμη να ανακαλύψουμε τον θησαυρό που κουβαλούν αφιλοκερδώς για μας. Τους τιμούμε κάθε τόσο, χωρίς να συνειδητοποιούμε το μέγα ΜΗΝΥΜΑ τους και το ΜΕΓΑ δίδαγμα που έχουμε να αντλήσουμε από τη θυσία τους. Οι ήρωές μας δεν θέλουν μόνο μνημόσυνα.
Ούτε αγάλματα ούτε φανφάρες και πολιτική εκμετάλλευση. Θέλουν να μας στείλουν μονάχα ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα πως ΜΠΟΡΟΥΜΕ κι εμείς να δοξάσουμε αυτό τον τόπο. Φτάνει να αναγνωρίσουμε ένα πράγμα.
Πως ο λαός του 55-59 είναι ο ίδιος λαός με τον σημερινό. Είμαστε παιδιά καιεγγόνια τους και ως τέτοια έχουμε ΑΡΕΤΕΣ. Αυτές τις αρετές πρέπει να αναδείξουμε και να κάνουμε ξανά τον λαό μας ΠΕΡΗΦΑΝΟ.
Ως Έλληνες και Ορθόδοξοι να προχωρήσουμε με τα δικά μας όπλα, δηλαδή την γλώσσα μας και τον πολιτισμό μας, μαζί με τη μνήμη για το λαμπρότατο παρελθόν μας, να αψηφήσουμε τον ξενόφερτο συρφετό και περήφανα να παλέψουμε για τη λευτεριά μας.
Οι ΜΗ περήφανοι λαοί είναι λαοί τσακισμένοι, είναι λαοί έτοιμοι να συνθηκολογήσουν. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ, κύριε Χριστόφια.
Μας βλέπουν τζιαι μας σιέπουν που τα άψη τα παιδκιά μας.
yaloussa.org
*Το άρθρο απο την εφημερίδα "ΕΝΩΣΙΣ" αναφέρεται στον Γρηγόρη Αυξεντίου και τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Η ανωτέρω φωτογραφία αναρτήθηκε ως ενδειξη τιμής στους απλούς αγωνιστές, οι οποίοι με την αδιάκοπη και συνεχή προσφορά τους δεν υπολείπονται των γνωστών ηρώων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου