Geopolitical Research Institute.-Border Security/illegal immigration

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Μακελειό από Αλβανούς ληστές



Ενας νεκρός πολίτης και δύο αστυνομικοί τραυματίες είναι το αποτέλεσμα πραγματικής μάχης στο Βύρωνα με ρίψη χειροβομβίδων και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και Aλβανών ληστών.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Ασφάλειας Αττικής για τη σύλληψη ληστών που διέμεναν σε διαμέρισμα της περιοχής, οι αστυνομικοί κάλεσαν τους υπόπτους τη στιγμή που έβγαιναν, να παραδοθούν.
Αυτοί αντέδρασαν εκτοξεύοντας πέντε η έξι χειροβομβίδες από τις οποίες εξεράγησαν ευτυχώς μόνο οι δύο. Οι αστυνομικοί απάντησαν με καταιγισμό πυροβολισμών. Ο άτυχος πολίτης (Έλληνας Βορειοηπειρώτης) εργαζόταν σε παρακείμενη οικοδομή και τραυματίσθηκε θανάσιμα ευρισκόμενος σε διασταυρούμενα πυρά.
Οι δράστες είναι αλβανικής υπηκοότητας καταζητούμενοι για ληστείες τραπεζών και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να σχετίζονται με πρόσφατα περιστατικά στην Αθήνα. Ο ένας συνελήφθη επι τόπου ενώ ο άλλος προσπάθησε να διαφύγει καταφεύγοντας σε παρακείμενο φούρνο επι της Ζωοδόχου Πηγής. Μετά απο λίγο όμως συνελήφθη και αυτός.
Οι τραυματίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομείο.
Ποιος να το έλεγε στον άτυχο Βορειοηπειρώτη ότι θα σκοτωνόταν στη μητέρα πατρίδα από Αλβανούς ληστές!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου