Geopolitical Research Institute.-Border Security/illegal immigration

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στη Μόσχα.



Τη Δευτέρα ξεκινά η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στη Μόσχα έπειτα από πρόσκληση του Ρώσου ομολόγου του, Βλαντίμιρ Πούτιν. Η επίσκεψη αναμένεται να καλύψει όλη τη γκάμα των ελληνορωσικών σχέσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, που δόθηκε στη δημοσιότητα.
«Αναμένεται ότι κατά τις συνομιλίες των επικεφαλής των κυβερνήσεων των δύο χωρών, που έχουν προγραμματιστεί για τις 16 Φεβρουαρίου, θα θιγεί ευρύ φάσμα θεμάτων της ρωσοελληνικής συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των τομέων της οικονομίας, της ενέργειας και της στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το έως τώρα γνωστό πρόγραμμα των συναντήσεων, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί διαδοχικά με τους προέδρους των δύο σωμάτων της ρωσικής Βουλής, της Κρατικής Δούμας, Μπαρίς Γκριζλόφ, και του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Σεργκέι Μιρόνοφ, τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβιέντεφ, τον πρωθυπουργό, Βλαντίμιρ Πούτιν, και τον Πατριάρχη Μόσχας, Κύριλλο.

kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου